Ordinul trebuie să fie: 10 sugestii pentru un birou ordonat

Ordinul este jumătate din viață, această afirmație este cu atât mai adevărată în birou. Întrucât într-un mediu ordonat funcționează mai rapid, mai concentrat și mai eficient. Vă vom arăta cum să transformați biroul într-un mediu de lucru primit și ideal, cu trucuri și mijloace simple!

1. Goliți-vă biroul!

Pe birou ar trebui să fie dezactivată absolut numai ceea ce este necesar zilnic. Toate celelalte sunt stocate în sertare, dulapuri sau cutii departe de locul de muncă. o birou gratuit asigură un cap liber. Vă puteți concentra mult mai bine pentru că toate distragerile dispar din câmpul vizual.

2. Goliți-vă!

Chaosul apare deseori când există prea multe lucruri. Mulți păstrează documentele prea mult timp și utilizează în mod limitat alternativele digitale la depunerea documentelor. Manipularea PC-ului păstrează posibilități foarte mari de economisire a spațiului pentru a face ca biroul să fie cât mai liber posibil. Multe nu trebuie să fie tipărite astăzi, dar pot fi, de asemenea, găzduite în arhive virtuale. Acest lucru economisește spațiu, timp, bani și protejează mediul.

3. Match match!

Goliți biroul!O condiție esențială pentru ordinea permanentă este gruparea acelorași lucruri. De exemplu, păstrați instrucțiunile de utilizare, consumabile de birou și hârtie variată pentru imprimare într-un singur loc și evitați partajarea acestora peste tot.

4. Aranjați salata de cablu!

Cablurile sunt inevitabile într-un birou până acum. În unele camere există o adevărată încurcătură de cabluri sub birou. Dacă un dispozitiv trebuie înlocuit, reparat sau plasat în alt mod, începe să se desprindă. Acest lucru costă timp prețios și nervi. În același timp, pornirea și oprirea separată a PC-ului, a difuzoarelor, a iluminării, a accesoriilor grafice și a altora pot fi enervante, iar modul de așteptare constantă consumă energie inutilă.

În primul rând, în birou, este recomandabilă utilizarea unei benzi de putere master-slave. Aici, un dispozitiv master și mai multe dispozitive slave pot fi determinate prin intermediul sloturilor. “Dacă un dispozitiv este conectat la un port master, dispozitivele slave pot fi utilizate numai dacă dispozitivul master este pornit”, spune descrierea modelului de la steckdosenleiste.org, un portal online cu un test de socket curent. acest Sistem master-slave este convenabil în birou, deoarece difuzoarele, tastaturile și multe alte dispozitive sunt folosite numai în combinație cu PC (master) oricum. După ce ați terminat de lucru, opriți calculatorul și toate celelalte aparate electrice vor intra automat în starea off. Un alt avantaj: Modul de așteptare este evitat.

Prințul rezident arată, în plus, cum să ascundeți fâșiile inestetice cu ajutorul unei cutii decorative:

În plus, avem sfaturi suplimentare împotriva salatei de cablu în revista de tehnologie sub praxistipps.chip.de descoperită.

1

5. Reduceți coșurile de depozitare! 

Mai mult de trei coșuri de depozitare sunt complet inutile și favorizează haosul. Cu cât sunt mai multe compartimente de stocare, cu atât mai mulți oameni se acumulează. Prin urmare, vă concentrați în mod deliberat și vă limitați la maximum de următoarele coșuri:

Mesaje primite

Singurul loc pentru a stoca corespondența curentă.

citit

Articolele de specialitate și altele asemănătoare, pe care trebuie să le citiți pentru a dezvolta sau procesa comenzi, pot fi găsite aici. De îndată ce aveți timp, conținutul trebuie citit și apoi eliminat. Dacă este necesar, plasați-l în locul potrivit.

Pentru a-Do

Aceasta include numai sarcinile deschise pe care trebuie să continuați să lucrați.

6. Lucrați cu folii colorate!

Lucrați cu folii colorate!Fără un dosar de obicei nu funcționează. Contabilitatea, declarațiile fiscale, polițele de asigurare și multe alte documente trebuie păstrate pentru o anumită perioadă de timp. Atribuiți documentele în diferite dosare de culori. Deci păstrați imaginea de ansamblu și aveți totul cu mâner gata. În plus, alocarea culorilor facilitează accesul altora la birou. În interiorul dosarului se poate organiza o comandă separată de benzi.

7. Alege mobilierul închis!

Spre deosebire de rafturile deschise, mobilierul închis radiază în general mai multă ordine și pace. De exemplu, dacă vă uitați la un raft cu sute de foldere în fiecare zi de la stația dvs. de lucru, acest lucru vă deranjează concentrația mult mai mult decât un dulap închis cu o suprafață netedă. Deci, dacă cumpărați mobilier nou de birou oricum, ar trebui să includeți acest fapt.

8. Completați depunerea zilnic!

Faceți depunerea zilnic!

În multe birouri este obișnuită colectarea documentelor din sarcinile finalizate într-un compartiment de depozitare. Cu toate acestea, acest lucru trebuie descurajat, deoarece înmulțirea documentelor se face mai repede decât se aștepta. Odată ce cantitatea de documentație este prea mare, nimeni nu are mai multă dorință și cu siguranță nu are timp să se dedice acestei sarcini mamut. Dacă ziarele sunt evacuate zilnic în piață, costă mult mai puțin timp și, adesea, dosarele respective sunt mai rapide dacă documentele provin din execuțiile curente. Ei sunt încă în subiectul respectiv și nu trebuie să citească documentele care trebuie să decidă mai întâi locul lor.

9. Prindeți unitatea!

Un magazin de numeroși colectori permanenți, foldere și rafturi arată cam haotic și neplăcut. Biroul va fi mai decorativ și mai elegant cu sisteme uniforme. Aflați despre produsele care pot fi reconstruite permanent și să investească mai bine în astfel de soluții, ca în fenomenele actuale de tendință, care în curând dispare de pe piață.

10. Distribuie locuri fixe!

Distribuie locurile fixe!

Dacă biroul a fost eliminat și operația de curățare a reușit, există numai lucruri utile în biroul dvs. care sunt utilizate în mod obișnuit sau trebuie să fie arhivate pentru perioade de păstrare legală. Acum este important să dăm fiecărui obiect un loc solid și semnificativ. Această sarcină este indispensabilă atunci când vine vorba de menținerea ordinii nou create pe termen lung. Dacă totul are propriul său spațiu, trebuie doar să fie pus înapoi acolo după utilizare. Curățarea constantă nu mai este necesară.

Cum vă puteți da locului tău de lucru cu plante de înflorire un farmec decorativ, vă vom arăta în articolul nostru 13 soiuri de îngrijire ușoară.

Sursa fotografiilor: https://pixabay.com (Unsplash, fredericomeyer, 422737, Pexels, Unsplash – v.o.n.u.)

1