Rockabilly rochii – idei minunate pentru un aspect uimitor retro

Stilul retro a revenit în ultimii ani – se aplică coafurilor și machiajului, precum și hainele. Dacă aveți propriul gust de moda unic și doriți să ieșiți din mulțime, sunteți în locul potrivit! În acest articol vă prezentăm câteva idei inspirative pentru rochia frumoasă și accesorii elegante pe care le-ați dori cu siguranță! Lăsați-vă să vă inspirați și să vă bucurați de lectură!

Rockabilly rochii – feminin, romantic și super elegant

Rochie lungime genunchi turcoaz super elegant stil rockabillyRockabilly rochii de imprimare elegant cires albRochie rochie de culoare stralucitoare galben

Rockabilly rochii de burgundă strâns super elegante

Rochie rochie de nunta dantelă herrlicer aspectRockabilly rochii de moda de vara elegant

Rochie de moda rochie neagra clasic

Rochilly încă imprimate cireșe rochie neagră

Stil rochie elegant, în umăr negru asimetric

1

Rockabilly rochie turcoaz

Rochilly rochie de moda de vara in roz deschis delicat

haine rockabilly look feminin și süβ, și în același timp foarte elegant – vă amintiți doar stelele mari ale celor 50 e ca și Bettie Page și Brigitte Bardot! Modelele sunt deosebit de versatil și oferă o mare selecție de diferite culori și modele – de la clasic pastel albastru și galben aprins la fröhlisches iarba verde, culoarea piersicii si model floral romantic – pentru fiecare femeie există ceva acolo! Hainele au adesea o fustă largă și superior, cu mâneci scurte sau curele de spaghete care acționează foarte feminin și subliniază figura frumos. Accesoriile joaca, de asemenea, o mare parte – centura elegant, pălării de lux, pantofi cu toc elegant și, desigur, bijuterii de potrivire.

Frumusețe rockabilly rochii și accesorii la “Miss Mole”

Miss Mole elegant rochie rosii rosii rosii

Miss Mole rochie elegantă rochie albă roșie

Miss Mole Rockabilly Rochie în roz deschis romantic

Rochie rochia rosie rosie rosie rosie

Rochie rochie stil rochie rochie rochie

Rochia retro se îmbracă modelului floral elegant elegant

Rochie rochia de stil turcoaz

Rochia retro îmbrăcăminte elegant albastru marin

Retro îmbrăcăminte model floral Miss Mole

Rochie rochia rochie rochia cu accente rosii

Aspectul retro este potrivit pentru diferite ocazii – pentru o petrecere, pentru viata de birou si de ce nu pentru nunta ta! Acest tip de îmbrăcăminte vă va oferi un aspect deosebit de romantic și este perfectă doar pentru vacanțe de vară, precum și pentru zilele de toamnă mai reci. Trebuie doar să alegeți o rochie care să vă fie potrivită și să găsiți accesoriile potrivite – iar fotografiile din acest articol pot servi drept model pentru dvs. Dacă sunteți intrigat de ideea unui aspect retro uimitor, vă recomandăm să vizitați magazinul online Miss Mole – pe site-ul lor veți găsi o selecție imensă de îmbrăcăminte și accesorii de stil Rockabilly și vintage.

1