Canapele Brühl – pasiune pentru design

Conceptele de ședere ale Softei Brühl oferă soluții moderne pentru nevoile stilului de viață în continuă schimbare. Acestea se caracterizează prin designul lor plin de viață, versatil, durabilitate exemplară și prietenie cu mediul.

Brühl Sofa Atitudine – Design de Kati Meyer-Brühl

Brühl canapele model-atitudine-negruPlacut moale sau un confort de relaxare ușor mai ferm cu resturi braț de direcție care fac scaunele din longchairs, între paranteze suport cap ascunse – toate acestea transformă canapea într-un mobilier confortabil de lux. Pernele din spate sunt atașate prin butoane sau cusături decorative accentuate. Ca două locuri sau 2,5 locuri. Detașabil.

O bucată de mobilier de lux de către canapelele Brühl

Brühl canapele-model de atitudine-turcoazGrace – Design Kati Meyer-Brühl

Modelul Brühl-canapele de grație-2

Practicitatea estetică: estetica este plină de o lumină rafinată care pare să transcede materialul. Designul curat se adaptează fără efort la orice design interior și dezvoltă o prezență estetică puternică datorită liniilor sale precise, muchiilor și dimensiunilor. Unghiurile scaunelor și a spătarului, precum și tapițeria de înaltă calitate oferă un nivel surprinzător de ridicat de confort. Fie complet acoperite cu țesături detașabile sau din piele, fie cu o construcție de placaj simplu. Capacele sunt accentuate cu cusături plate.

Nutmeg – Design Kati Meyer-Brühl

Brühl canapele model-har-zweisitzer

Brühl canapele-model-negru muscatBrühl canapele-model-gri-Muscat albastru
Scaunul nucsoara si scaun, cu un negru sau ecru scaun pânză solidă, perne moi căptușit și un perne spate moale, uita la ușurința și confortabil în, datorită design-lor ochi-prinderea reduse care nu au funcții în exces vizual perturbator sau severitate. Datorită aspectului lor minimalist și necomplicat, ele se potrivesc peste tot. Ei își dezvoltă farmecul aerisit, precum și în mediul urban și rustic.Brühl canapele-model-negru muscat

1


În mod opțional, sunt disponibile cotiere libere, care sporesc suplimentar confortul, care este deja surprinzător de mare datorită unghiului scaunului și spatelui. Cadrul solid de fag a fost lubrifiat fie cu un ulei colorat, fie cu un ulei transparent. Pentru elementele de tapițerie este disponibilă o varietate de husă din material textil sau din piele.

Brühl canapele-model-zweisitzer Muscat

Brühl Canapele: Patru Doua – Mobila Jablonski din Essen / Mülheim Dusseldorf

https://www.youtube.com/watch?v=7PeMO379FXA

Magnat – Design Erik Magnussen

Modelul Brühl-canapele Magnat-2

Apelul lui Magnat constă în simplitatea maximă, claritatea și eleganța designului de canapele Brühl, care arată puțin rar. Are cotiere exterioare curbate și un contur grațios, care oferă o mulțime de libertate de mișcare atunci când vă așezați. Învelișurile din piele de înaltă calitate arată deosebit de izbitoare în forma lor, suprafețele de căptușeală sunt netede. Aceste piese de mobilier de odinioară sunt extrem de durabile.

Brühl canapele model-magnat-negru

Amber – Design Roland Meyer-Brühl

Brühl canapele-model chihlimbar-galben

Brühl canapele model-chihlimbar galben-2

Amber este un material complex care interiorul cu numeroasele sale opțiuni de conversie se poate transforma într-o oază de versatil – cu cotiere complet reglabile și spătare, diamant moale padding matlasat și o structură clară, geometrică. Aici echipat ca un lux de 2,5 locuri în catifelată, dar din piele kartausenfarbenes fixat cu cotiere mici. Cu baze dreptunghiulare cromate, alternativ cu sanie din lemn. Cotiere opționale într-o versiune înaltă sau joasă.Brühl canapele-model chihlimbar-gri

Brühl canapele model-adânc-spațiu-calitate-tapițerie

Numeroase cotiere, material opțional pentru baze și coperți, o masă de depozitare aduc spațiu într-o bucată de mobilier configurabil individual. Cotierele concave accentuează conturul dinamic și forma generală ușoară a canapelei, în timp ce caracterul cuboid dă elementelor rămase o atingere minimalistă. Picioarele puțin înclinate sunt elegante și vesele; Bazele gratioase ale saniei subliniaza volumul generos al pernelor si consolideaza impresia ca canapeaua pare sa pluteasca in aer. Ele sunt o alegere deosebită pentru canapelele fără masă. Spătarul este reglabil individual, în timp ce scaunele pot fi scoase cu 25 cm. Capacele sunt detașabile. Fotoliu: estetică.

Brühl canapele model-adânc-spațiu-canapea de piele

Moule – Design Roland Meyer-BrühlBrühl canapele model-moule-roz

O gamă surprinzător de largă de opțiuni de conversie face un moule unic. Gama se transformă atât de ușor datorită scaunelor pivotante flexibile și a spătarului mobil și a cotierelor independente. Moule nu este doar o piesă uluitoare de șezut sau leagăn, de asemenea, se transformă într-un pat dublu confortabil. Un șasiu reglabil pe înălțime, din crom sau negru, oferă confort suplimentar. Capacele detașabile sunt realizate din pâslă din lână gri moale.

Brühl canapele model-moule-negru

Mosspink – Design Kati Meyer-Brühl

Brühl canapele model-mosspink Beige

Designul mosspink este prietenos cu mediul, inovator și durabil. Spătarul este alcătuit din perne ușor de așezate unul peste celălalt, cum ar fi pietricele, pentru a oferi un confort maxim.

Brühl canapele-model Moss roz-gri

Brühl canapele model-alba

Brühl canapele model-alba-cotiere

Brühl Canapele model-alba

Brühl canapele-model chihlimbar-in-albastru

Brühl canapele-model chihlimbar canapea de piele

Brühl canapele-model chihlimbar-roșu

Brühl canapele-model chihlimbar-negru

Brühl canapele-model carusel

Brühl canapele model-carusel-garutoene

Brühl culoare canapele model carusel tutun

Brühl canapele model-adânc-spațiu-modern

Brühl canapele model-adâncime spațiu negru

Brühl canapele model-adânc-spațiu-alb

Brühl canapele model-adâncime spațiu zweisitzer

Brühl canapele model ușor de Peaces

Brühl canapele model-ușor-Peaces-negru-albastru

Brühl canapele model-jerry-galben

Brühl canapele model-jerry-canapea pat

Brühl canapele model-jerry-alb-verde

Brühl canapele model-mosspink-inovator proiectat

Brühl tesatura canapele model-mosspink-lână

Brühl canapele model-mosspink-zyklam

Brühl canapele model-moule-albastru

Brühl canapele model-moule-var

Brühl canapele model-roro

Brühl canapele-model de grație-negru-și-doi

Brühl canapele model-roro-mediu

Brühl canapele model-VISaVIS

Brühl canapele-model VISaVIS-negru

canapele brühl model visavis alb

Brühl canapele model-har-negru

Brühl canapele model-magnat-zweisitzer

1