Маке-уп за Ноћ вештица: корисни савети за савршен изглед

Ноћи вештица ускоро долази и поставили сте себи циљ да изгледате савршено за фестивал? Онда бисте требали знати да је проналажење правог костима само половина посла – шминка заправо траје више времена и много је теже учинити. У овом посту ћемо вам показати како да ставите шминку на Ноћ вештица, тако да истовремено завршите изгледајући језиво и лепо. Пратите наше савете како бисте уштедели доста новца на професионалној шминкању! Желимо вам пуно забаве и успеха!

Маке-уп за Ноћ вештица – одличне идеје за незабораван изглед

Маке-уп За Халловеен атрактивне идеје и упутстваШминка према костиму Ноћ вештицаМакеуп Типс Мачке Макеуп Халловеен

Шминка за Ноћ вештица заправо није тако тешка као што изгледа на први поглед – постоје само неколико трикова које бисте требали унапред знати да бисте добили резултат који тражите! Најважнија ствар је да користите само квалитативне, водоотпорне производе – маскару, прајмер, кармин, еиелинер итд., Тако да се шминкање Ноћ вештица може одржати довољно дуго. Наравно, у зависности од специфичног костима, техника шминке може се разликовати, али доле су неколико креативних идеја које можете користити као узор и извор инспирације. Надамо се да ћете међу насим сугестијама пронаћи нешто за вас!

Савети за маке уп према костиму Ноћ вештица – вештица

Шминка за вештице за вештице чини себе шминком

Маке-уп вештице импресивне идеје Ноћ вештицаНоћ вештица костиме вештице шминке

Маке-уп Халловеен инструкције шминке шминке

Шминка за атрактивне вештачке вештице од халловеен-а

1

Кестен вештице је класичан Ноћ вештица, па вам дамо идеју за брзо шминкање. Прво, средите своје лице бледим лицем – користите темељ лакши од ваше природне боје коже или бебе у праху (у том случају, требало би и да оперете лице унапред и примените темеље). Мочно наглашавајте своје очи тамним сенкама – црним, тамнозеленим, дубоким плавим или љубичастим и уснама – тамно црвеним кармином. Одлична идеја су вештачка трепавица – како за горњи, тако и за доњи капак. Ако сте уметнички надарени, такође можете покушати да користите кохл оловку како бисте обојили паукову мрежу у углу ока или на челу (фотографије изнад би вам дале бољу идеју).

Маке-уп за Ноћ вештица: вампир жена

Шминка Савети Вампир шминка

Шминка за венчање Ноћ вештица

Маке-уп по костиму вампирке Ноћ вештица

Халловеен костим вампир који одговара шминкању

Маке-уп Халловеен корисни савети

Шминка за упутства за шминкање венчаних вампира

О томе је и шминка, ако желите бити вампирка за Ноћ вештица – бледо лице и јако наглашене очи и усне. За посебан ужасни ефекат користите сјенила у црвеној и љубичастој и наглашавајте доњу усну или углове уста с неком лажном крвљу.

Маке-уп лобања – савршена зомби шминка

Лобања костима зомби Халловеен маке уп

Татенкопф прави атрактивне идеје

Љепота шминка за Халловеен

Шминка Савети Зомби Шминка

Скулл Маке Уп Халловеен Зомбие Цостуме

Лобања костима зомби Халловеен маке уп

Скулл Маке Уп Халловеен Инструцтионс

Маке-уп зомби лажне ране од латекса

Савети за личну хигијену праве лажне ране

Зомби шминка је мало теже урадити, али то свакако вреди, јер је резултат заиста импресиван. Учините лице прахом за бебе и нагласите кожу око очију и испод јагодичастих сјенила у црвеној, љубичастој и тамно плавој боји. Користите жуте и сиве нијансе да бисте имитирали типичне ознаке смрти на кожи. За ефект ужаса али најважније су дубоке, крваве ране. Ово се лако може урадити са малим прозирним латексом. Нанесите слој слојем на кожу и пустите да се потпуно осуши. Затим, требало би да примените неки прајмер на латексу тако да добије боју коже. Након што завршите, направите га маказама попут дубоке ране (пазите да се не повредите) и оборите кожу испод крваве боје и црвене боје. Овако сте постигли жељени ефекат! Добијате нарочито невероватну шминку тако што ћете поделити лице на пола таквом вештачком раном. Половина вас чини језивима, а друга – као и обично.

Шаблони за сликање лица – сирена

Лице сирена лица

Мермаид костим образ образац шаблони

Шаблоне за сликање лица и упутства Халловеен сирена

величанствене костимове Ноћ вештица ружичасте боје образаца

Лице за сликање сирена

Образац за сликање лица Фаце Мермаид костим Халловеен

Када је реч о великим костимима Ноћ вештица, све више људи су инспирисане различитим митским и митским створењима у последње време. Зато вам пружамо једноставан водич о томе како се шминкати као сирена. Све што вам је потребно је мрежа за косу, тамно плава кохл оловка, сјајна сјена за очи у сребра и туркисх плава, и плава маскара. Поставите мрежу за косу преко лица и употребите сунђер за наношење плаве сенке на чело и јагодице. Тада бисте требали примијенити сребрну сјенило за креирање Омбре ефекта. Учините очи у плавим тоновима и нагласите усне тамно плавим кохл оловком. Готово! Ова шминка је врло погодна за децу.

1