Поклони за младе – 10 лепих идеја

Увек је било тешко пронаћи одговарајуће поклоне за тинејџере и тинејџере. Пубертет је најтеже узраст јер се млади брзо мијењају. На то у великој мери утиче њихово окружење. Понекад тинејџери сматрају да су њихови родитељи застарели или немодерни и чак су им узнемирени. Приликом избора поклона за тинејџере, неопходно је не занемарити посебне потребе тинејџера. Многи родитељи су убеђени да су њихова дјеца премали и да нису у потпуности свјесни својих жеља, па их често потцењују.

Пре избора поклона

поклони за тинејџере креативниПрије избора поклона, пажљиво размислите о томе какав дар најбоље одговара карактеру особе. Пре свега, треба узети у обзир ограничења пола и цена.

Поклони за тинејџере – најбоље идеје

изненађујући поклони за тинејџереИстраживали смо за вас шта тинејџери лобирају у последње време, тако да можете купити најпогоднију, а да не разочарате децу. Ево неких необичних идеја!

Пуњач за хитне случајеве

поклони за тинејџере

поклони за тинејџере беле

поклони за тинејџере плавеНије тајна да данашњи тинејџери не могу да живе без својих мобилних телефона. Зато је с.г. Мини пуњач је посебно погодан за такве случајеве. Он је компактан, издржљив и прави спаситељ у потреби!

Држач мобилног телефона – трећа рука

поклони за тинејџере корисни

1

поклони за тинејџере корисни

Практичан и практичан је овај уређај – нарочито када недостаје трећа рука за коришћење паметног телефона као радија, телефона или кувара.

Зип Слушалице

поклони за тинејџере розе

поклони за тинејџере розеНема више мешања каблова када извлачите слушалице из торбе и одличан квалитет звука! Слушалице са затварачем не само да изгледају супер, већ су стварно практичне. Ако је кабл прекратак, једноставно зип отворите затварач. Ако желите поново да се решите слушалица, само зип затварач – идеално решење за тинејџере који не могу преживети без музике!

Беаути Сет

поклони погодни за тинејџере

поклони погодни за тинејџере

поклони за тинејџерке

Шминка, стил, нокти – нарочито код пубертета, највише се занима. Увијек је важно свакодневно изгледати савршено. У овом случају, скуп лепоте је идеално решење!

Екстремни спортови – Ваучер

поклони за тинејџерке екстремне

поклони за тинејџерке екстремне

поклони за тинејџерке екстремне

поклони за тинејџерке екстремне

поклони за тинејџерке екстремне

Неки тинејџери су дивљи и воле да раде нешто екстремно. Зашто не одустати од екстремних спортских ваучера и напуните адреналин! Незаборавна сећања и радост су загарантовани!

Фото колаж са пријатељима 

поклони за тинејџере драга

поклони за тинејџере драга

поклони за тинејџере драга

поклони за тинејџере драга

За тинејџере, пријатељи су саставни део свакодневног живота. Уз колаж са фотографијама са пријатељима, рођенданска деца ће бити одушевљена.

Концертне карте

изненађујући поклони за тинејџере

изненађујући поклони за тинејџере

Као тинејџерка, деца имају многе омиљене групе и певаче из музичког света. Они могу остварити свој сан пружајући им концертну карту. За радост би скочила сто посто.

Дајте име као наруквицу 

поклони за тинејџере

поклони за тинејџере креаив

поклони за тинејџере сребро

Како лепо – сваког дана видјети своје име на руци и знати да је то неко посебно! Недостаје вам наруквица са именима и недавно је постала популарна и лепо се сећање. Ови се могу направити од злата или сребра и трају дуго.

Пеннант – Да, можете!

поклони за тинејџере оригинал

поклони за тинејџере оригинал

Са заставицом Да можете показати поверење у своју децу. На тај начин сигурно знате да их подржавате сваку иницијативу!

Металне тетоваже

поклони за тинејџере металик

поклони за тинејџере металик

поклони за тинејџере металик

Метални тетоваже су у последње време били тотални хит међу младима! Изгледају посебно лепо и нежни на кожи и могу се комбиновати једни са другима. Поред тога, то је лако и брзо уклонити.

поклони за тинејџере купон

Ако се не слажете са нашим сугестијама, ваучери за пословни поклон могу бити савршени поклони за тинејџере. Једноставно учитајте ваучер новцем и однесите га. На тај начин, млади људи сами бирају најприкладније за себе, а не на људе. Наравно, избор послова игра велику улогу и мора одговарати одговарајућем укусу, тако да тинејџери могу то забавити!

саве

саве

саве

саве

1