Велики засади – 40 креативних идеја

Који су велики садилари? Велики садилари су контејнери за држање једне или више биљних врста и стоје поред клупа и других значајних детаља о опреми јавних површина, посебно пешачких подручја. Они такође служе као граница саобраћајница. Њихова пролиферација води до чињенице да одлично комбинују естетику и екологију.

Али како можете да користите велике саднице?

сједиште културе је лепосадња се добро носисадница саднице

сјецкање коцка сјајно

садење дивље дивностварање коцке стварно

садњу куб супер

добро садите младунче

планер креативан

1

Велики садњаци обезбеђују приватност од пратећих суседа, што је велика предност данас. Често се дешава да су пропорције терасе или врта мања и то изазива приватност веће од очекиваног. Они који су заљубљени у биљке могу искористити прилику да се разликују тзв. “Зеленим зидовима”. Почните и добијате велике саднице које неће одговарати само вашим постројењима, већ и вашем буџету.

Који су најбољи од најбољих типова великих планера?

сајам куб цоол

поврће кубика модерно

садња коцке мега

планер јефтин

сакупљање коцке скупо

биљна кутија је истинита

Улица Пфанзкубел

посљедња сједница

цвијет плакара

планер базен

плантажна кућа

нова биљка коцке

заједничка садња

планер стар

поклон плана

плантинг цубицле нормал

садња кубни бетон

кукурузне поврће племенито

садња камена коцка

Метални сефови су направљени од кортенског челика, алуминијума или нерђајућег челика, на пример. Свака врста има одређене предности. На пример, садилице, које су направљене од Цортен челика, постепено се мијењају због промјене годишњих доба и касније можете гледати различите боје. Овај талог се назива рђање. Уз помоћ рђања, власници могу бити сигурни да поседују јединствени комад. Садњаци Цортенстахл такође имају изврсну дуговјечност. Али, овде је неколико предности Плантерс алуминијума су наведени: лагани материјал, алуминијум је отпоран на УВ, као стара љубав никада не умире се то не догоди, још увек је глатка и може се лако чисти. На крају, алуминијум је веома издржљив материјал. Ово је праћено предностима сејање од нерђајућег челика: апсолутно модеран и дизајна, нердјајућих, лако се чисти, издржљив послужити као привлачном. У поређењу са другим материјалима, производња цвијећа од нерђајућег челика је врло скупа. Ако изаберете материјал и величину, молимо Вас да не заборавите размере собе и жељени ефекат!

То се не може учинити без биљака

За време и вечност зјоргован “Палибин”, хидрангеја “Плаво чудесно” и поклопац лешника су најпопуларније врсте дрвета. Ако сте љубитељ зимзеленог дрвета, можете одабрати свети бамбус или црвени бамбус баште. Воћни ловор “Цауцасица” и врт бамбоо “Стандинг Стоне” дуАли не пропустите то. Беаутифул стабла за контејнер биљке су још: Јапански виси ариша ‘Пендула’, Тхе Харлекуин пашњак као стабљике и власи дрво “Марикен” као високи соја, која је веома издржљив. Други дивљења начин су одговарајуће за пењање постројења за контејнер биљака као што су бршљан ‘Хиберница’ орлови нокти евергреен, Цлематис ‘Др. Руппел, Цлематис витицелла ‘Мме Јулиа Цорревон’, Цлематис витицелла ‘Виола’ и Сцхеинребе ‘Елеганс’.

сајам парк кубика

сјецкање коцка сјајно

поврће коцкица њемачки

сајам арт

поврће црвено

плантажна кућа

плантинг цубицле јапански

популарна коцкица

планер оригинал садња зеленила

ефекат биљне коцке

поврће кубика модерно

Класификација и карактеризација

Бриљантни бршљан припада Хафтвурзелклеттерерну. Имајте на уму, јер су сви биљни делови утврђени токсичним. Раст ове биљке је веома јак као Хедера хеликс. Тврдоћа: као баштенска брана врло добра, као што је зимзелена кад или биљка, могуће је зимска заштита! Зимзелено шишање – живописник има дугачке, зимзелене лишће и стоји на сунчаном до делимично осенченом месту. Тањирају се брзо расту. Имате одличну зимску чврстоћу. Цлематис ‘Др. Руппел је једна од лако раздражљивих двоструко разноврсних Цлематис сорти. Лепа плоча у облику цвијећа појављује се почетком и касним љетом. Витицелла клематис су високо цветне врсте. Њихово цвеће се појављује само у лето и траје до јесени. Псеудопарп ‘Елеганс’ се може открити зелено белим, благо розаним, великим листовима. Локација би требала бити сунчана и делимично засенчена са добро исушеним и хумусним богатом баштом. Шаг ‘Елеганс’ је једно од најлепших планина за пењање на вашој тераси, али му је потребна помоц за пењање.

Сада сте спремни да одете до продавнице и постанете поносни власник ваших нових великих садница! На крају желим вам пуно успеха у избору и молим вас да укажете на претходно мишљење стручњака!

 
1