Кутија пролеће: амерички мирис у својој спаваћој соби

Да ли се сећате најпознатије бајке “Принцеза на грађи”? Да ли сањаш о овако великом кревету у својој спаваћој соби и тихом спавању као у соби дворца? Амерички сан је већ у Немачкој и зове се Бокспрингбед!

Бокспрингбед – више од епитома луксуза!

Бокспрингбед - више од епитома луксуза!С обзиром на то да су кревети боксова у Америци доживјели бум, овај тренд све више превладава у овој земљи. Само у прошлој години продато је готово милион кутија пролећних кревета у Немачкој. Разлог – кад је реч о луксузу, различите обичаје у животу других земаља не играју никакву улогу. Кутија пролећног кревета заправо није само луксуз, него квалитет живота и удобност. Са комплетним системом чврстог оквира, висококвалитетном суспензијом попут душека и висококвалитетним вишезонским душекима, кутија пролећни кревет нуди висок ниво удобности за спавање. Избор душека и конструкција кутија са помичним креветима помоћи ће вам да купите прави кревет за своје потребе. Желели бисмо да вас упознамо са меким светом кутија пролећних кревета, упознајући многе високо квалитетне америчке кревете на кнутзен.де. Погледајте следећи видео и увјерите се у многе предности кутија пролећних кревета!

Направите најбољи избор за спавање на облацима – 5 савјета за куповину кутије за пролеће

Идеје кутије са креветомАмерички кревети некад су се сматрали луксузом, што се могло наћи само у хотелима високог квалитета. Данас су стилски кревети веома развијени – висок квалитет је готово доступан за сваку породицу са широким спектром врста душека и додатака. Да бисте добили најбољи комфор од вашег кревета пролећног кревета, консултовали смо се са специјалистима и сакупили неке корисне савете за вас, на шта треба обратити пажњу приликом куповине кутија за кутије:

  1. Питања о индивидуалним потребама су алфа и омега куповине кревета кутија – Добри продавци наћи ће различите врсте суспензија, одликовања и душека. Изаберите кревет који је лако прилагодити.
  2. Душек лежи савршено на основи кутија пролећних кревета! Прави избор типа душека игра важну улогу у здравом сну. Душек за ваш кутни опруг може се направити од различитих материјала, количина је важна. Меки топпер у комбинацији са десним мадрацем обезбеђује бољи комфор.
  3. “Не можете све постићи, али можете све покушати” – Препоручујемо да пре куповине пробате главне положаје за спавање на различитим кутијама. Пробелиеген не треба потцењивати, јер властито искуство игра у одлуци да купи главну улогу.
  4. Обратите пажњу на висину – Са овим до 80 центиметара високим креветима улазак и излаз је веома пријатан.
  5. При куповини таквог луксуза цена није пресудна – Јефтино није увијек јефтино, посебно када је у питању инвестирање у будућност.

Бокспрингбед – забавно да скочиш у кревет!

Идеје за дизајн кутија за кревет

Време је новац. У просеку 24 године живота проводи се у сну. Да бисте били срећни у свом сну, потребан вам је прави кревет. Данас смо вам показали добру дугорочну инвестицију. Надамо се да ће вам ово помоћи да донесете праву одлуку како бисте осигурали бољи квалитет живота!

Кутија за кревет за луксузни ентеријер у спаваћој соби

1