Alle kulturer på et øyeblikk: Velg det beste ikonet for styrke

Symbolene bestemmer karakteren og drømmene. I århundrer ble symbolene ansett som en utrolig kraftkilde. I dag må vi først lære å gå tilbake til disse kildene ved å lære å forstå språket til symbolene igjen. Den mest populære er symbolet på styrke som kan gi deg styrke og mot, og du vil være sikker på at du kan kjempe for enhver vanskelig situasjon. Du kan ha et symbol som en amulett, smykker, tatovering eller bare dannet. Det er mange forskjellige symboler for kraft som er spesifikk for individuelle kulturer og religioner. Vi har funnet de hyppige symbolene for styrke for deg. Velg ditt eget unike makt symbol som vil beskytte og holde deg motivert.

Løven – dyrs symbol for styrke

Symbol for styrke løveLøven er en av de viktigste symbolene for styrke. Som “dyr av konge” symboliserer han stolthet og makt. Løven regnes som et symbol på makt for mange kulturer. Mange afrikanske eller asiatiske hersker ble avbildet med en løve. Den egyptiske krigeren og solgudinnen Sekhmet ble også avbildet med et løvehodet. Løven i buddhismen betyr en verne av de kosmiske lovene, og selv Buddha selv sitter på mange bilder på en løve trone. I jødisk tradisjon er løven et symbol på grusomhet og styrke. Dette symbolet kan tatoveres eller avbildes på en amulett og bæres som smykker.

Bjørnen er det heraldiske og keltiske symbolet på styrke

Symbol av styrke bjørnDe heraldiske symbolene er grunnlaget for våpenskjoldsdesignet. Ifølge heraldikken er bjørnen et symbol på styrke og grusomhet. Han er også et symbol på helbredelse og helse. Våpenskjoldene til byene Berlin og Bern viser en bjørn. Ifølge heraldikken betyr fargen blå også styrke. Ifølge keltisk mytologi er bjørnen utpekt som et symbol på styrke og kriger. For indiske stjerneskilt er bjørnen som vår jomfru. Amulettene med en bjørn er som verge engler. Betydningen av bjørnens tatovering er relatert til det generelle bildet av hvordan man tegner bjørnen. Du kan se ham så godt, men også som ondt. I det generelle tilfellet betyr imidlertid denne tatoveringen kraft og styrke.

Det kinesiske symbolet for styrke

Symbol av styrke kinesisk symbol

Du kan se det kinesiske symbolet for kraften i bildet. Det er en kombinasjon av to individuelle bokstaver. Bjørnen er også et symbol på styrke blant kineserne, men også hesten, elefanten, tigeren og ørnen. De to kinesiske symbolene på styrke du kan tatovere eller bruke som anheng til kjeden.

Eiket – det mest populære symbolet på styrke

Symbol for styrke eik

Eiken er for mange kongen av trærne. Eiket var et hellig tre i mange gamle kulturer, et livets tre. Det er fortsatt et symbol på styrke i dag. Eikene og bladene brukes ofte som symboler for våpenskjold, mynter, kort og smykker. Det keltiske trehoroskopet sier at de som er født i eikens tegn, har lignende egenskaper som treet. De brister med vitalitet og kan ikke bli slått ned. De er gode til å håndtere konflikter, er fredelige, jordnære, modige, vedholdende, modige og lojale.

Hesten kalles av de fleste kulturer som et symbol på styrke

1

Symbol for styrkehestHesten har blitt betraktet som et symbol på styrke, kraft og vilje i de fleste kulturer over hele verden. Det majestetiske dyret ses også som et emblem for å drive livskraften. Faktisk tror flere kulturer at hesten har egenskapene til de fire essensielle elementene – brann, vann, luft og jord. Som et indisk symbol representerer det kombinasjonen av jordisk kraft og åndelig visdom.

Maori-symboler støtter ens egne krefter

Symbol for styrke Maori symboler

Symbol av styrke som et smykke

Symbol for styrke bjørn tatovering

Symbol for styrke eiketre

Symbol av styrke eik smykker

Symbol for styrke Euro

Symbol for styrken mynt

Symbol av styrke eik kjede

Symbol av styrke eik øredobber

Symbol av styrke eik smykker

Symbol av styrke tre smykker

Symbol for styrke typer
Symbol for styrke Om tatovering
Symbol for styrke Om

Symbol for styrke om øredobber Symbol for styrke om smykker
Symbol for styrkehest
Symbol for styrkehest

Symbol for styrke tatovering

Symbol for styrke tiger

Symbol av styrke

Symbol for styrke bjørn amulett

Symbol for styrke Weppen

Symbol for styrke kinesisk tatovering

Symbol for styrke kinesiske smykker

Symbol av styrke kinesisk symbol tatovering

Symbol for styrke løve

Symbol for styrkekjede

Symbol for styrke løve
Symbol for styrke løve

Symbol for styrke løve tatovering

Symbol av styrke

Symbol for styrkeveggikonet

1