Industrial Chic: 15 kule interiørdesign ideer med industrielle møbler

Har du noen gang drømt om å bo i et lager eller i en kunstners leilighet? Hva med om du har begge samtidig? Du kan ikke kombineres? Men! Den industrielle stilen til møblering i dag gjennomgår en revolusjon og forynker også ditt hjem med sjarmen til ubehandlet tre og metall, fabrikkstil og klar minimalisme. Rough murvegger, tak med rør, betonggulv og bare vegger vil sikkert slå hodet når du hører “industri”. Hvilke industrielle møbler er den perfekte kampen for denne kule chic, vi vil fortelle deg. Fordyp deg i fabrikken sjarm av industriell stil og samle fantastiske eksempler for hvert rom!

Industriell chic – loft-stil innredning

Industrielle møbler leilighet møblerHvor nøyaktig den industrielle møbleringstilen ble opprettet, er fortsatt i mørket. Dens opprinnelse antas i begynnelsen av det 20. århundre. Den andre industrielle revolusjonen gikk inn i globaliseringen. De gamle vest-europeiske fabrikkene var ideelle for nye boligområder. Dermed er perfekte muligheter for leiligheter dukket opp! De store blanke veggene og de tøffe takene har gjort de industrielle møblene med følsom følsomhet. Hvordan ser det ut i dag? Basert på møblene i hver stue, tar vi deg nærmere industrianlegget. Vi gir deg også verdifulle tips om bruk av industrielle møbler og effektive designelementer for å lage hele leiligheten din i henhold til et industrielt konsept. En bredere presentasjon finnes i Restyle24s nettbutikk, hvor du finner unike industrielle møbler, samt møbler og hjemme tilbehør fra mange andre interessante stiler.

Industrielle møbler med en robust design for stuen

Industriell stue Industrielle møblerLa oss starte med midtpunktet i leiligheten, nemlig stuen: På bildet kan du se klassiske elementer av et anlegg som kombineres med konsise møbler fra industriell design. En kombinasjon av moderne møblering stil gjør stuen ser moderne og edle. Interiøret har gamle lær lenestoler, et salongbord av ubehandlet tre, industrielle lamper og solide metallstoler. Slik at innredningen ikke ser kul ut, gir den innredningen – retro teppe og lysestaker med et vintageutseende.

Industrielt soverom – til tross for den særegne loftutseendet, en hjemmekoselig atmosfære!

Industrielle møbler - Industrielle soverom

Ubehandlet tre og slitt metall høres ikke ut som en koselig atmosfære? Vårt tips for å dekorere soverommet er å fokusere mindre på typiske materialer for industrielle møbler og mer på klare farger, for eksempel hvit, svart og grå. Møblene er diskrete, og hvis de er laget av massivt tre, bidrar det til en tidløs form. Sett på dekorasjon og tekstil med vintage utseende. Lamperne er igjen med et industrielt utseende.

Industriell kjøkken – det rommet hvor alle industrielle elementer kan finne sin bruk 

Industrial Chic - Industrial Kitchen

Selv om tre er et av de typiske materialene i industriell design, er det rustfritt stål som er foretrukket for kjøkkenet. Komfyren er helt solid, laget av rustfritt stål og med et vintageutseende. Vaskene i vasken peker igjen på en industriell stilistisk enhet, siden disse rustfritt stålbeslagene i økende grad brukes i kommersielle kjøkken. Rør og rør er perfekte elementer når du setter opp industrielle kjøkken. I den moderne innredningsstilen er de i alle fall gjemt – med den industrielle chic, vær så snill ikke! Vårt tips: Kobber er veldig varmt i år.

Spisestuen gir den robuste stilen svært godt uttrykt

1

Industrial stil inntrykkIndustrielle møbler integrerer også lett i arbeidsområdet

Industrial Chic: 15 kule interiørdesign ideer med industrielle møbler

Du har allerede overbevist deg om sjarm og elegant design av industrielle møbler, men hva er så spesielt med denne interiørdesignstilen? Han står for en høy livsstil og er tidløs. Dette er ikke bare møbler, dette er en urbane livsstil som skaper en uformell atmosfære på koselige kvelder med familie og venner. Vi håper du nyter den industrielle møbleringstilen! Ikke glem at det alltid er i forgrunnen at du føler deg hjemme og finner din egen stil!

1