Gammel tradisjon – moderne russiske dukker

Som du allerede vet, har russiske dukker stor popularitet over hele verden. I hjemlandet har de en lang tradisjon og i andre land har de mange tilhengere som beundrer s.g Matroschkas.

Russiske dukker tradisjonelleDetaljert russiske dukker

Den berømte matryoshka finnes i mange sjarmerende design, som alle selvfølgelig er håndlaget og forsiktig malt. De sidestillede russiske dukkene er en av barnas favorittleker verden over, laget av tre. De er også veldig egnet for individuell gave og er blant de mest berømte souvenirene du kan få fra Russland i det hele tatt. Selvfølgelig kan de russiske dukkene også fungere som dekorasjon for hjemmet, avhengig av den personlige smaken. Du kan finne Matryoshkas i alle størrelser og i forskjellige sett takket være kunstnerens kreativitet, som er så begavet og alltid nyter sine etterfølgere med nyheter.

ganske søte russiske dukkerInnovative russiske dukker

fargerike russiske dukker

Lag din egen samling

Hvis du beundrer skjønnhet og unikhet av matryoshka, så er du velkommen til å lage din egen samling av disse vakre dukkene og beautify ditt hjem. Russiske dukker er både en populær souvenir og en berømt samlerobjekt for elskere. Selvfølgelig er disse også kreativ dekorasjon. Det er vanskelig å bestemme når du velger hvilket sett du vil velge på grunn av det store utvalget. På denne måten sprer matryoshka-familien mer og mer.

Kreative russiske dukkerLag din egen matryoshka selv

Hvis du har lyst til å designe din egen matryoshka, er det en rekke alternativer, og de er i utgangspunktet veldig enkle. Det er ikke bare fullstendig malt russiske dukker, men også uberørte. Du kan alltid kjøpe en slik ubeskyttet dukke og gi fri kreativitet til din kreativitet.

hjemmelagde russiske dukker

1

Matryoshka i forskjellige varianter

Matryoshka er ikke bare tilgjengelig i kjente form av mange mødre, men også i form av Disney-figurer, små dverger, øredobber eller nøkkelringer. For noen mennesker er de berømte dukkene noe av en heldig sjarm. På denne måten har du alltid dem med deg, og du kan alltid nyte, selv uforberedt, favorittfolket.

Samle russiske dukker

ganske søte russiske dukker

malt russiske dukker

morsomme morsomme russiske dukker

malt russiske dukker

barnslige russiske dukker

Russiske dukker interessant

søte russiske dukker

vakre russiske dukker

barnslige russiske dukker

Innovative russiske dukker

søte russiske dukker

latterlige russiske dukker

1